Referencer

Falkonsults referencer

For at sikre et overblik er der kun nævnt 3 eksempler på opgaver inden for hvert af mine forretningsområder.

Det er naturligvis altid muligt at få detaljerede referencer, herunder navn, telefonnummer og e-mailadresser på kontaktpersoner. Eller eksempler på andre referencer.

Strategiudvikling

Envidan A/S

Siden 2007 proceskonsulent for udarbejdelse af virksomhedens strategiplan.


Aarhus Vand A/S

Siden 2004 proceskonsulent for partneringkonceptet med deltagelse af Aarhus Vand, rådgivende ingeniører og de udførende entreprenører som partnere, herunder udarbejdelse af strategi- og handlingsplaner for hvert af de enkelte partnerskaber og alle partnerskaberne samlet. I de sidste 3 år udelukkende facilitator på workshops.

Aalborg Vandkoncern A/S

Siden 2002 proceskonsulent, bl.a. for udarbejdelsen af Vision 2100 – den strategiske retning for de næste 100 år med særlig fokus på de kommende 15 år.

 

Kommunikationsstrategi

Aarhus Kommune, Vejkontoret og Miljøkontoret (senere Århus Vand)

Udarbejdelsen af en kommunikationsstrategi for anlægsarbejdet i forbindelse med “Frilægning af Århus Å”, herunder gennemførelse af de operationelle kommunikative tiltag som f.eks.: pressemeddelelser, rådmandstaler, pjecer, radiospots, breve etc. Projektet er udarbejdet i samarbejde med Hird&ko og varede 4 år.

Aalborg Kommune, Trafik og Veje

Udarbejdelse af en kommunikationsstrategi for anlægsarbejdet i forbindelse med etableringen af IKEA i Aalborg City Syd med fokus på de trafikale konsekvenser, herunder gennemførelse af pressedemeddelelser, rådmandstaler, pjecer, breve etc. Projektet er udarbejdet i samarbejde med Hird&ko, dtpNord og firstmove.

Dansk Vand- og Spildevandsforening (DANVA)

Udarbejdelse af en elektronisk kommunikationsguide for DANVAs medlemmer (de fleste af kommunernes kloak- og vandforsyninger). Projektet er udarbejdet i samarbejde med NIRAS A/S, Hird&Ko samt dtpNord. 

Udførelse af kommunikation

Aarsleff Rørteknik A/S

Tekster til hjemmeside, artikler til fagblade, udarbejdelse af nyhedsbreve, internationale pjecer, tegneserier og andre skriftlige markedsføringsmaterialer.

Aalborg Vandkoncern

Forskellige pjecer til borgere og virksomheder, rådgiver på en række andre kommunikative tiltag og kampagner. Udarbejdelse af brevstandarder for alle medarbejdere til borgere, virksomheder og myndigheder.

Dansk Vand- og Spildevandsforening (DANVA)

Udarbejdelse af elektronisk guide i godt arbejdsmiljø. Projektet er en guide i at udarbejde strategier og konkrete handlingsplaner for at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø. Projektet er udarbejdet i samarbejdet med dtpNord.

Virksomhedstilpassede kurser

HOFOR

Ledere og medarbejdere om den vanskelige kommunikation over flere omgange.

Ferskvandscentret

11 kurser om kommunikation, konflikthåndtering, forandringsledelse for medarbejdere i landets kloak- og vandforsyninger.

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

Kommunikation, salgs- og forhandlingsteknik for ledere og medarbejdere over flere omgange.